IMG_8289.jpg

Loving Touch

Utbildning

”Learn the technique, then forget about it. Then just feel, and move by feeling. When you learn deeply, ninety percent of the work is done by love, ten percent by the technique. By just the very touch, a loving touch, something relaxes in the body.”

 

LOVING TOUCH

UTBILDNING 21-21 MAJ

IMG_8143.jpg

Vi sitter alla på förmågan att beröra. När vi berör med kärlek, närvaro och medvetenhet så kan vi sätta igång läkning både fysiskt, mentalt och själsligt. 


Rent vetenskapligt så utsöndras oxytocin vid beröring, det läkande måbra- hormonet. En stunds avkoppling kan även hjälpa till att aktivera vårt parasympatiska nervsystem, där kropp och sinne får återhämta sig. Beröring har alltså massvis av fördelar för hela människan. 


Vi har kombinerat våra kompetenser från utbildningar vi gått, bland annat Yogamassage, Aromamassage, Svensk klassisk massage, Hawaiiansk massage mfl. och satt ihop en alldeles unik behandlingsform! En behandling som berör alla dina sinnen på djupet.


Vi arbetar med:

Fysisk beröring och massage

Eteriska oljor

Enklare stretching

Ljudupplevelser

Andetag


En helhetsbehandling från topp till tå, inifrån och ut.

Du kommer att få alla verktyg du behöver för att kunna utforma din egen behandling, precis på ditt sätt.

Kanske vill du lära dig för att kunna ge den till familj och vänner? Eller så vill arbeta med den och erbjuda klienter i ditt företag? Vad du än önskar så vågar vi lova att den passar just dig som känner en dragning. 

Varje morgon kommer vi dessutom att starta med ett meditativt, lugnt och skönt yogapass. För vi vet att vi lär oss som allra bäst när vi får slappna av och känna oss sådär lugna och harmoniska.

10 st behandlingar skall göras efter utbildningshelg för att få ditt diplom

Datum: 21-22 MAJ 2022

Investering: 6995kr inkl moms 

Vi håller till i den vackra studion "Ditt yogarum".

Finns möjlighet att köpa lunch ett stenkast från studion och vi bjuder på enklare fika under dagen

För att boka:

Skicka ett mail till wellnessbybelinda@gmail.com med namn, personnummer, adress och telefonnummer så får du ett mail tillbaka med ytterligare information. 

Varmt varmt välkommen in i beröringens magiska värld